25 augustus, 2007

Redactiewijziging De Valse Noot

Redactielid Oswald Trauersucht heeft per 24 augustus de redactie van de Valse Noot verlaten, i.v.m. een meningsverschil over de kwestie Droog-Wolff. De redactie betreurt zijn vertrek, respecteert zijn principiële beslissing en dankt hem voor zijn medewerking en geweldige inzet.

11 opmerkingen:

Chrétien Breukers zei

Het is... een ramp voor de Valse Noot, een ramp die de hele literaire wereld in het hart raakt. Hekeldichten zal nooit meer zijn wat het hier toch al niet was. Ik wens de redactie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Reinier de Rooie zei

Chrétien, je bent een overdreven overdreef en een overdrijvend overdrijvertje. Mocht de dichtkunst jouw gasvorming al eens gaan volgen dan werd Dikkertje Dap een held met hoogtevrees en jij een zevenklapper. Godzijdank is de werkelijkheid anders. Je beseft dat nog niet, maar het laat op zich wachten. Ondertussen wens ik je veel contrabas.

De redactie zei

Dank je voor je medeleven Chretien, het is een groot verlies. Maar we gaan moedig door. Natuurlijk staat de deur altijd open voor Oswald.

Anoniem zei

waar begon vondel toch ooit aan
hekkensluiten, hackers zou hij uit zijn graf opstaande misschien zeggen, of een regel uit een gedicht van Reve.Chrétien wat een mooi verslag, nee mooi reactie krijg jij van reinier de roode,
helemaal in de trant van de site
misschien besef je het nog niet,
het laat inderdaad op zich wachten,
zevenklappers , gillende keukenmeiden, ik hoorde het vondel zeggen,gelukkig is het vandaag de dag des heeren.
Groet.

Anoniem zei

p.s als compliment bedoeld Chrétien, met alle respect, je hebt meer hart voor poëzie dan je zelf weet.Dat siert je.

Alle vormen van taal doen er toe en vrees toch niet wat niet te vrezen is voor hoogtevrees zijn er altijd ladders,touwen, ladders nylon en van staal.
Hekeldichten, soms hemeltergend dit wel , dit wel en het is het uniek van taal sprak vondel vroeger al , het bijzondere van taal en het delen, zoveel diversiteit , zoveel.Succes met de Contrabas, je site is
informatief en uitdagend, zo blijft er iets te kiezen op het net.
Leven is een heel karwei, gelukkig hebben we taal, dus moedig door is, ja een goed advies, een hart vraagt en kent tochtgenoten, leven het is wat.
Morgen is er weer een morgen.
Vriendelijke Groet

Valse Noot A zei

Zeg Anoniem,

een pseudoniem is toch wel het minste dat je boven je berichtjes kan zetten. Mailtjes aan Chretien die verder niks met de post te maken hebben, aub naar De Contrabas sturen.

reinier de rooie zei

Beste redactie,

Ik hoop niet dat jullie mij zien als de anonymus. Ik vraag me dit af omdat er in jullie reactie gerefereerd wordt aan een mail. Afgelopen week heb ik Breukers inderdaad een ietwat venijnig mailtje gestuurd, maar dat had niets van doen met De Valse Noot. Breukers had weer eens een volslagen fatsoenlijke en ter zake doende reactie van mij verwijderd van de Contrabas, afijn, Benne kent het fenomeen. Tevens heb ik ook geen idee wie de anonymus is en ik ben ook geen voorstander van de mogelijkheid. Wat zich laat zeggen moet zich ook laten zien. Het is hier de Koude Oorlog niet! Het zijn wel mooie reacties, daar niet van.

Alexis de Roode zei

Hoi Reinier, nee, zeker niet.

Valse Noot A zei

PS ik doelde op die vorige posting met het woord "mailtje", onnauwkeurig gezegd.

Bart FM Droog zei

Ik snap het. Het URL is te lang. Klik hier: http://www.epibreren.com/rs/DossierPomWolff/op 'stalkgedichten'.

En redactie, zouden jullie m'n twee eerdere reacties, waarin ik met een technisch probleem worstel, willen wissen?

reinier de rooie zei

Je vraagt je af, gezien het bovenstaande, wanneer informatie overbodig wordt en begint te spammen. Ik ga dan altijd met mijn filter in conclaaf. Verder wens ik Droog natuurlijk alle mogelijke medestanders bij zijn gerakker. Fatsoen moet je doen, he Bart!